Zeg je 'meest succesvolle RPG van 2006', dan zeg je The Elder Scrolls IV: Oblivion. De game kwam in maart uit en wordt nu nog steeds flink veel gespeeld. Toch kan de huidige inhoud op den duur gaan vervelen, iets wat Bethesda oplost met de micropayments. Dit zijn kleine downloads voor een klein prijsje, hoewel je wel vraagtekens kunt plaatsen bij het nut van enkele van deze downloads. Afijn, gelukkig blijft het hier niet bij, want Retail Radar kwam onlangs met het nieuws dat er een uitbreiding (met meer dan wat losse downloads) in de planning staat. Of toch niet?

Volgens de webshop GameStop.com zal er in november de eerste aanvulling voor Oblivion verschijnen. Deze uitbreiding, Knights of the White Stallion genaamd, zal als eerste voor de PC-versie uitkomen. Nou ja, zal. Kort nadat Gamespot even bij Bethesda had nagevraagd over het hoe en wat van deze aanvulling, werd de pre-order direct van de webshop verwijderd!  Gelukkig heeft men nog wel een screenshot kunnen maken. Zoals je hieronder kunt zien werd er $19.99 voor de expansie gerekend en zou deze op 21 november dit jaar uit moeten komen. Verdere informatie was er niet gegeven en of er ook een aanvulling voor de Xbox 360 zou verschijnen is ook nog niet bekend.

Of 'Knights of the White Stallion' überhaupt zal komen is nog maar de vraag natuurlijk, maar de eerste tekenen van een volwaardige uitbreiding zijn inmiddels gesignaleerd. We houden je op de hoogte.