Mogelijk aanvulling The Elder Scrolls IV: Oblivion op komst? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Zeg je 'meest succesvolle RPG van 2006', dan zeg je The Elder ScrollsIV: Oblivion. De game kwam in maart uit en wordt nu nog steeds flinkveel gespeeld. Toch kan de huidige inhoud op den duur gaan vervelen,iets wat Bethesda oplost met de micropayments. Dit zijn kleinedownloads voor een klein prijsje, hoewel je wel vraagtekens kunt plaatsen bij het nut van enkele van deze downloads. Afijn, gelukkigblijft het hier niet bij, want Retail Radar kwam onlangs met het nieuwsdat er een uitbreiding (met meer dan wat lo e downloads) in de planning staat. Of toch niet?

Volgens de webshop GameStop.com zal er in november de eerste aanvullingvoor Oblivion verschijnen. Deze uitbreiding, Knights of the WhiteStallion genaamd, zal als eerste voor de PC-versie uitkomen. Nou ja,zal. Kort nadat Gamespot even bij Bethesda had nagevraagd over het hoeen wat van deze aanvulling, werd de pre-order direct van dewebshop verwijderd!  Gelukkig heeft men nog wel een screenshot kunnenmaken. Zoals je hieronder kunt zien werd er $19.99 voor de expansiegerekend en zou deze op 21 november dit jaar uit moeten komen. Verdereinformatie was er niet gegeven en of er ook een aanvulling voor de Xbox360 zou verschijnen is ook nog niet bekend.

Of 'Knights of the White Stallion' überhaupt zal komen is nog maar devraag natuurlijk, maar de eerste tekenen van een volwaardigeuitbreiding zijn inmiddels gesignaleerd. We houden je op de hoogte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou