Mogelijk aankondiging van PSP2 op 27 januari | Gamer.nl

Mogelijk aankondiging van PSP2 op 27 januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschillende uitgevers zouden eind vorig jaar op de hoogte zijn gebracht van de aankomende persconferentie en zijn volgens de bronnen al druk bezig met het ontwikkelen voor de nieuwe handheld. In november liet Electronic Arts al vallen dat het de PSP2 gezien had. Eerder claimde Netherrealm Studios, de ontwikkelaar van de nieuwste Mortal Kombat, al een PSP2 in bezit te hebben

Geruchten

Het gerucht gaat dat er een touchpad op de achterkant van het apparaat zit. Een anonieme bron van de website IGN meldt verder dat de proce or van de PSP2 krachtig genoeg zou zijn om bepaalde PlayStation 3-spellen af te spelen. Sony zou ontwikkelaars daarmee de optie geven om hun bestaande PS3-games om te zetten naar de handheld. Eén van de mogelijke kandidaten voor zo'n overzetting zou de eerste Uncharted zijn, van ontwikkelaar Naughty Dog.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou