Mogelijk 25% korting op PlayStation Plus rond Black Friday

Mogelijk 25% korting op PlayStation Plus rond Black Friday

Sony geeft rond Black Friday mogelijk 25 procent korting op alle PlayStation Plus-abonnementen.

Dat brengt Dealabs-gebruiker Billbil-kun naar buiten. Hij lekte de afgelopen maanden telkens de PlayStation Plus-games van de maand. Volgens hem loopt de aanbieding van 18 tot en met 28 november. Een jaarabonnement op PlayStation Plus Essential kost volgens hem dan €44,95, terwijl Extra en Premium respectievelijk €74,99 en €89,99 kosten. Bovenstaande informatie is nog niet door PlayStation bevestigd.

Eerder werd bekend dat de service sinds de introductie van de nieuwe abonnementsniveaus twee miljoen abonnees is kwijtgeraakt. Dat bleek uit Sony’s recentste abonneeschattingen, die zijn vrijgegeven als onderdeel van het rapport over de financiële resultaten van het tweede kwartaal van 2022. Dit is het eerste volledige kwartaal waarin de vernieuwde PlayStation Plus uit is. Het is al het derde kwartaal op rij dat PlayStation Plus abonnees verliest. Het totaalaantal wordt per 30 september van dit jaar geschat op 45,4 miljoen abonnees. Een kwartaal daarvoor zat het aantal nog op 47,3 miljoen.

Sony’s chief financial officer Hiroki Totoki gaf destijds al aan dat hij verwacht dat het aantal in het volgende kwartaal weer zou stijgen, onder andere door de invloed van Call of Duty: Modern Warfare 2 en het uitkomen van God of War Ragnarök. Ook zegt hij dat Sony dit kwartaal met “betere promoties” van PlayStation Plus komt. “Ik denk dat we hiervan kunnen herstellen”, aldus Totoki. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb het zo gehad met troep die zich voordoet en geschreven word als een nieuwsbericht maar eigenlijk alleen maar gaat over mogelijkheden en veronderstellingen. Wat we nodig hebben is feiten, echt nieuws waar we met zekerheid wat aan hebben. Iets dat niet op later tijdstip nog eens mogelijk een artikel krijgt dat gaat over het feit dat het vorige artikel toch niet waar is. Al de rest is tijdverspilling. Berichtgevingen die over niets gaan en puur dienen om clicks te halen zijn echt een f**king plaag.

0
test

@Patrick Verbist Wat een boosheid. Als geruchten werkelijk waar nergens op slaan (ik heb gehoord van een mevrouw bij het koffie apparaat dat..) dan ben ik het met je eens, maar over het algemeen heb ik het idee dat Gamer alleen geruchten plaatst als ze redelijk betrouwbare bronnen hebben. Behalve de Metroid remake, want als ik nou nog een keer moet horen dat die ''toch echt volgende maand eraankomt'' wordt ik gek.

0
test

@WvA Ik kijk op meerdere websites dan enkel Gamer en het word op den duur een beetje ergerlijk. als ik het woord "mogelijk"nog maar lees gaan men haren alweer recht staan. PlaystationLifeStyle.net is daar een goed voorbeeld van. En dan krijg je zo van die domme update artikelen.

0
test

@Patrick Verbist Thanks voor je reactie. Deze informatie komt van een bron die al maanden de PlayStation Plus-games correct heeft voorspeld. Daarom achten wij de informatie betrouwbaar genoeg voor een nieuwsbericht. Uiteraard gooien we niet klakkeloos elk gerucht online.

0
test

@Patrick Verbist Waarom lees je het dan als de topic regel begint met ..... MOGELIJK. Niemand verplicht je om het te lezen.

0
test

Kans lijkt me groot aangezien dat de afgelopen jaren altijd zo was rond deze tijd. Vaak twee momenten in het jaar met korting voor de zomer met Days of Play en in het najaar rond Black Friday.

0

Aanbevolen voor jou