Modus zonder naakt in Bayonetta 3 was niet Nintendo's idee

Modus zonder naakt in Bayonetta 3 was niet Nintendo's idee

Volgens PlatinumGames was het niet Nintendo's idee om een modus in Bayonetta 3 te verwerken waarin geen naakt voorkomt.

Eerder deze maand plaatste de ontwikkelaar een tweet waarin de 'Naive Angel Mode' werd onthuld. Dit zorgt er voor dat Bayonetta haar kleding aanhoudt bij het uitvoeren van moves. 

Bayonetta verliest in de games bij bepaalde moves haar kleding, die eigenlijk van haar haar is gemaakt. Door de modus in te schakelen "kan de game in de woonkamer gespeeld worden zonder je druk te maken over wat er op het scherm wordt vertoond... denken we."

In een Japanstalige reeks tweets meldt ontwikkelaar Hideki Kamiya dat controverse rondom de modus niet gericht hoeft te zijn aan Nintendo. Volgens hem heeft Nintendo bij een Link-kostuum voor Bayonetta in de eerste twee games zelfs aan PlatinumGames gevraagd of er niet wat meer bloot getoond moest worden.

Bayonetta 3 komt op 28 oktober uit op Nintendo Switch. De reeks draait om de titulaire heks die middenin een gevecht tussen hemel en hel terechtkomt. De actiegames hebben qua gameplay wat weg van de Devil May Cry-serie, waarbij duizelingwekkende moves via combo’s aan elkaar geregen kunnen worden. Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op platforms van andere bedrijven uitgekomen en verschijnt ook het derde deel exclusief voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tijdens een Link-kostuum? Foutje of snap ik die zin niet? Had niet verwacht dat Nintendo om meer na akt zou vragen. Raar ik mag het woord na akt niet gebruiken.

0
test

@Ziminar kut (mag dus wel) net als tiet, borst, tepel...

0

@Ardyn haha! Bijzonder. Vagina ook maar na akt is blijkbaar echt een vies woord

0
test

@Ziminar hah, inderdaad. Gamer.nl chatfilter is echt kansloos.

0
test

@Qinneth To be fair, ik heb sindsdien maar weinig bots gezien die hun slipje zijn verloren nadat hun vaders oudoom ze heeft gejat.

0
test

@Ziminar Link, de held uit de Zelda games. Daar een kostuum van, een Link kostuum dus.

0
test

Er zit na akt in Bayonetta?? Ben nu wel benieuwd. Toch maar even de game gaan halen.

0

Aanbevolen voor jou