Nieuws

Mods verwijderen binnenkort niet meer mogelijk op Nexus Mods

Lagere drempel voor het installeren van mods

Geschreven door Jacco Peek op
Ontwikkelaars kunnen binnenkort geen mods meer verwijderen op Nexus Mods. Dat laat het platform weten in een blogpost.

In plaats daarvan kan een mod worden gearchiveerd. De verandering is bedoeld om mods installeren toegankelijker te maken in de vorm van zogenaamde 'collecties'. Collecties betreffen een soort adres en volgorde voor verschillende mods om in te laden, zodat spelers zich geen zorgen hoeven te maken over problemen met compatibiliteit.

Om te voorkomen dat essentiële mods verdwijnen uit collecties, blijven ze alsnog beschikbaar nadat deze zijn gearchiveerd. Het direct downloaden van de mod is dan echter niet meer mogelijk.

Nexus Mods wil mods installeren voor nieuwe gebruikers eenvoudiger maken en alsnog Donation Points uit te keren voor ontwikkelaars die hun project hebben gearchiveerd. Donation Points kunnen makers verdienen naarmate mods worden gedownload en zijn uit te keren in dollars. Het geld is afkomstig van het Mod Author Donation Fund op Patreon en Nexus Mods zelf.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meerdere bedrijven waren geïnteresseerd in overname Housemarque Pc-versie Assassin's Creed Valhalla ondersteunt DualSense nu volledig
0

Reacties op: Mods verwijderen binnenkort niet meer mogelijk op Nexus Mods

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.