Nieuws
Call of Duty Modern Warfare Remastered

Modern Warfare Remastered bevat alle zestien multiplayer-maps

Activision besluit toch alle maps uit te brengen

Geschreven door Lucas May op

Activision heeft bekendgemaakt alle zestien multiplayer-maps uit Call of Duty 4: Modern Warfare toe te voegen aan de remaster.

Bij de onthulling van Modern Warfare Remastered eerder dit jaar maakte Activision bekend maar tien van de maps te gebruiken. Nu heeft de uitgever deze beslissing teruggedraaid en besloten alle zestien maps uit het origineel beschikbaar te stellen in de remaster van de shooter. De zes maps die er nu bij komen, worden in december gratis beschikbaar gesteld.

Modern Warfare Remastered bevat naast de multiplayer-modus ook de volledige singeplayer-campagne van de populaire shooter uit 2007. De remaster is alleen verkrijgbaar door speciale edities van de nieuwste game in de franchise, Call of Duty: Infinite Warfare, aan te schaffen. Deze verschijnt op 4 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een losse versie van Modern Warfare Remastered is tot nu toe nog niet aangekondigd.

De aankondiging werd gedaan tijdens het Call of Duty XP 2016-evenement, waar ook nieuwe details over Infinite Warfare en een multiplayer bèta werden onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Infinite Warfare (multiplayer hands-on) Call of Duty: Infinite Warfare bèta aangekondigd, multiplayer onthuld
3

Reacties op: Modern Warfare Remastered bevat alle zestien multiplayer-maps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • hulstpower

  • 3 september 2016 01:02
  Wie koopt nou deze speciale editie oude iedereen puur voor deze game. Mensen moeten dit niet doen en komt ie sneller los verkrijgbaar

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JustRaine

  • 3 september 2016 17:14
  Nou ik wil hem wel day one hebben, want ik wil Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • innerchild

  • 4 september 2016 11:07
  Wacht gewoon tot dat het spel uit is en ga dan kijken op wewewe.budgetgaming.nl. 9 van de 10 keer koop je het spel daar 10 tot 15 euro goedkoper. Ik koop de package alleen puur voor MW. Hopelijk laten ze alles intact. Geen toevoegingen aan de perks of wat er uit de lucht kan vallen. Buiten dat kan ik niet wachten om op de oude maps te spelen. Die waren tenminste nog gebalanceerd voor de diverse speltypes. Zoals bv voor Search & Destroy.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.