Modern Warfare Remastered bevat alle zestien multiplayer-maps | Gamer.nl

Modern Warfare Remastered bevat alle zestien multiplayer-maps | Gamer.nl

Activision heeft bekendgemaakt alle zestien multiplayer-maps uit Call of Duty 4: Modern Warfare toe te voegen aan de remaster.

Bij de onthulling van Modern Warfare Remastered eerder dit jaar maakte Activision bekend maar tien van de maps te gebruiken. Nu heeft de uitgever deze besli ing teruggedraaid en besloten alle zestien maps uit het origineel beschikbaar te stellen in de remaster van de shooter. De zes maps die er nu bij komen, worden in december gratis beschikbaar gesteld.

Modern Warfare Remastered bevat naast de multiplayer-modus ook de volledige singeplayer-campagne van de populaire shooter uit 2007. De remaster is alleen verkrijgbaar door speciale edities van de nieuwste game in de franchise, Call of Duty: Infinite Warfare, aan te schaffen. Deze verschijnt op 4 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een lo e versie van Modern Warfare Remastered is tot nu toe nog niet aangekondigd.

De aankondiging werd gedaan tijdens het Call of Duty XP 2016-evenement, waar ook nieuwe details over Infinite Warfare en een multiplayer bèta werden onthuld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou