Modern Warfare 3 XP-exploit blootgelegd op PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speler die als host fungeert voor een multiplayerpotje, kan via een aangepast configuratiebestand het aantal punten dat alle spelers in dat potje verdienen voor het doden van een tegenstander, naar wens aanpa en. Dit door een regel code in het configuratiebestand aan te pa en.

De Tweakers-gebruiker, met schermnaam ThibiTB93, heeft dit zelf uitgeprobeerd en ervoor gezorgd dat elke speler in zijn multiplayerpotje 9999 ervaringspunten voor een kill kreeg, in plaats van de gebruikelijke 100. Een vergelijkbare exploit bestond naar verluidt ook voor Modern Warfare 2. Naar verwachting zal ontwikkelaar Infinity Ward tegen deze vorm van val pelen optreden door de desbetreffende spelers te verbannen van de multiplayer. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou