Het betreft een project van We Can Pretend, een onafhankelijk creatief collectief gevestigd in Toronto in Canada. Het project is gebaseerd op Call of Duty: Modern Warfare 2 en wordt naar verwachting gelanceerd of onthuld op 2 maart, wanneer de teller op de teaserwebsite afloopt. Een eerste afbeelding van de film toont Modern Warfare-personage Ghost in een helikopter.

Activision zelf heeft afgelopen weekend tegenover IGN aangegeven dat het bedrijf niets met de teaserwebsite te maken heeft: "Er lijkt heel veel gespeculeerd te worden over het volgende Call of Duty-project. Laat het duidelijk zijn dat we nog niets gaan onthullen. Alles wat op het tegendeel wijst, is nep."

Teaserwebsite

Vrijdag ontvingen sommige gamemedia een tweetal identiteitsplaatjes met verwijzingen naar de teaserwebsite en naar het Modern Warfare 2-personage Shepherd. Op de website is een teller te zien die afloopt op 2 maart, tijdens de Game Developers Conference. Het feit dat de eerste teaser van Modern Warfare 2 ook tijdens de GDC werd onthuld, leidde tot speculaties dat de volgende Call of Duty-game deze week onthuld zou worden.