Modern Warfare 3 makkelijker te updaten dan vorige games | Gamer.nl

Modern Warfare 3 makkelijker te updaten dan vorige games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Anders dan in het verleden, hebben we de game nu zo gemaakt dat het veel makkelijker is om andere aspecten van de game te updaten, buiten de map packs", vertelt Bowling, "Als we nu de aanwezige content uitbreiden via nieuwe multiplayermaps, kunnen we deze ook verder aanpa en, zodat ze ook in Spec Ops speelbaar zijn. Daarna kunnen we kijken hoe we de game verder updaten, door te denken aan nieuwe spelmodi, wapens, wat we maar willen eigenlijk."

Bowling benadrukt dat het verbeteren van het updateproces niet alleen handig is voor downloadbare content, maar ook voor kleine aanpa ingen na de release van de game, op basis van feedback uit de community. "Mi chien zijn er zaken waarvan we de balans willen aanpa en. Mi chien zijn er dingen die we willen patchen. We hebben veel meer controle over kleine aanpa ingen dan in eerdere [Call of Duty-]games, zonder een patch te hoeven uitbrengen." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou