De spelmodus heet Face-Off en is vanaf 15 mei verkrijgbaar voor Xbox 360-bezitters, de PC- en PlayStation 3-eigenaars krijgen de content later. In totaal zijn er vier maps beschikbaar voor de modus, waarvan de eerste twee gratis zijn te downloaden voor alle spelers. De andere twee worden gebundeld in de tweede Content Collection van het spel, die op 22 mei voor Xbox 360 verschijnt, en een week eerder voor Elite-leden. Ook deze komt in een later stadium naar PS3 en PC.

Face-Off

De vier maps zijn Aground, Erosion, Getaway en Lookout, waarvan de eerste twee voor iedereen gratis te downloaden zijn. Aground speelt zich af aan de kust van Schotland, Erosion rond de Vesuvius-vulkaan die op uitbarsten staat. Getaway is gesitueerd rond een landhuis in Brazilië en Lookout tot slot, in Afghanistan. De maps zijn volgens Infinity Ward kleiner gemaakt, maar hebben relatief lange zichtlijnen.

Nieuwe multiplayermaps

Modern Warfare 3's Content Collection 2 brengt daarnaast ook drie nieuwe maps voor de gewone multiplayermodi. Twee daarvan, Sanctuary en Foundation, zijn al voor Call of Duty: Elite-leden beschikbaar gesteld. De derde is nieuw en heet Oasis. De map laat spelers het uitvechten op een strandplaats in het Midden-Oosten.

Spec-Ops

Content Collection 2 voegt ook twee nieuwe Spec-Ops-missies toe, Iron Clad en Killswitch. Ironclad speelt zich af na de Hamburg-missie van de singleplayer en bevat asynchrone coöp. Dit betekent dat de twee spelers ieder een andere rol krijgen. De ene speler voert de missie te voet uit, de ander zit in een tank. Killswitch speelt zich af in een Russisch havengebied, waarbij de ene speler moet sluipen en de ander op een vaste plek als scherpschutter fungeert.