Modern Warfare 2 Xbox 360-bundel heeft 250 GB harde schijf | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit heeft ontwikkelaar Infinity Ward bekendgemaakt op een Modern Warfare 2-evenement in Los Angeles.Er deden al langer geruchten de ronde dat er een Xbox 360 Elite met een harde schijf van 250 gigabyte op de markt zou komen, dat is nu bevestigd. De grotere harde schijf zal niet los verkocht gaan worden.Het pakket bevat naast de harde schijf van 250 gigabyte de standaardversie van het spel Call of Duty: Modern Warfare 2, twee standaarddraadloze Elite-controllers en een speciale zwarte Xbox 360 in de stijl van ModernWarfare 2

Benelux

De bundel zal in de Verenigde Staten verkocht worden voor 399 dollar, honderd dollar meer dan een standaard Xbox 360 Elite. Activision heeft bevestigd dat de bundel ook naar Europa komt, maar er is vooralsnog geen zekerheid over een release in de Benelux. Ook een europrijs is nog niet vastgesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou