Update: Modern Warfare 2 Remastered komt deze week uit

Update: Modern Warfare 2 Remastered komt deze week uit

Eerder verscheen er een gerucht dat Modern Warfare 2: Campaign Remastered vandaag uit ging komen. Hoewel het vandaag niet gaat gebeuren, is de kans erg groot dat de remaster ergens deze week uit gaat komen.

Dat blijkt uit een listing op de Duitse PlayStation Store, waar Modern Warfare 2: Campaign Remastered al op staat. De game is daar te reserveren voor morgen, 31 maart, voor 24 euro. Volgens de winkel neemt de remaster 46,9 GB in beslag op de PlayStation 4. Er is ook een trailer en verschillende screenshots van Modern Warfare 2: Campaign Remastered te vinden op de pagina. De trailer is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht:Modern Warfare 2 Remastered verschijnt mogelijk op 30 maart. Dat zegt Twitter-gebruiker Okami13.

Okami13 lekte eerder de komst van een Gunfight-bèta voor Call of Duty: Modern Warfare en details voor de Warzone-modus. Nu zegt de Twitteraar, waarvan het account inmiddels is verwijderd, dat de releasedatum van de remaster op 30 maart is.

Watch on YouTube

, een andere ingewijde, voegt daaraan toe dat Activision mogelijk niet de multiplayermodus van Modern Warfare 2 aan de remaster toevoegt, maar verschillende maps naar de huidige Modern Warfare-game brengt.

Afgelopen week werd al promotiemateriaal voor de remaster in Call of Duty: Modern Warfare gevonden. Spelers die het nieuwe Ghost Pack: Oil Rig Bundle aanschaffen zouden de remaster er gratis bij krijgen. Ook werd de game beoordeeld in Korea.

Officieel is er nog niks bekend over de remaster.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kortom: story dlc in de vorm van een opgepoetste campaign uit 200...7? 8? Gaan ze zeker 30-40 voor vragen. Ik lig er in ieder geval niet wakker van. Die hele singleplayer was toch niet bijzonder.

0
test

@Millman7 Ik heb nog nooit een COD campaign gespeeld die echt is blijven hangen qua verhaal of gameplay... Heb laatst nog die van de nieuwste MOW gespeeld, en die vond ik zelfs niet meer dan een mager 5je waard. Paar leuke stukjes qua gameplay en verder een armzalig verhaal en fantasieloze characters.

0
test

@oropher mwah voor mij. Denk dat het matiger is dan dat ik t mij herinner. Ik ontneem het ook niet van je als het bij jou anders was. Maar om eerlijk te zijn was het gewoon een basic cod sp. Ik vond black ops in die zin stukken aangrijpender qua verhaal. Maar ook die past in hetzelfde rijtje dat ik aankaartte zojuist naar mijn mening. Zoals jij de nieuwste mp's singleplayer reviewt zo zie ik ze allemaal. EDIT: ik las na commenten je reactie even goed. Net wakker. Dacht dat de campaign van mw2 je juist wel was blijven hangen tov de rest. Dan zitten we op dezelfde pagina!

0
test

Als dit waar is dan is dit echt een gemiste kans want volgens mij zitten best wat mensen hier op te wachten (wat ik uit mijn omgeving hoor) en vooral de mp van mw2 dus als die er niet bij zit is dat een groot gemis.

0

Aanbevolen voor jou