Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

TheGamingRevolution slaat weer toe

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Bij de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasterd was uitgever Activision duidelijk: Er komt geen multiplayer. De lekker TheGamingRevolution heeft daar alleen een andere mening over.

TheGamingRevolution was eerder verantwoordelijk voor het lekken van Call of Duty: Warzone en de remaster van de campagne vanModern Warfare 2, die vorige week uitkwam. Nu zegt de lekker in een YouTube-video op zijn kanaal en een tweet dat er een multiplayer-modus voor de remaster gaat uitkomen.

Volgens hem is de modus zelfs al af en zit het in de testfase. In een tweet zegt hij: “Multiplayer is af, het is geen misinterpretatie of oude info. Mijn bronnen hebben het letterlijk gespeeld, dus tenzij die tegen mij liegen (wat niet logisch zou zijn) is de game af.”Modern Warfare Multiplayer is volgens TheGamingRevolution in de tweak-fase. De game is af en er hoeven er alleen nog wat aanpassingen gedaan te worden na het testen. In zijn video zegt TheGamingRevolution dat Activision liegt en in een tweet zegt hij: “Weet je nog toen ze 'geen battle royale' zeiden?”. De tweet van TheGamingRevolution is hieronder te bekijken.

Modern Warfare 2: Campaign Remasterd is nu uit op de PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe screenshots voor Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project
6

Reacties op: Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  poklaan

  • 6 april 2020 17:22
  Ik zie het wel gebeuren dat dit aan het einde van het jaar uitkomt en de Black Ops Reboot wordt verschoven naar eind 2021.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ocima

  • 6 april 2020 18:40
  Jezusssssss, hoezo uitmelken…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geeMc

  • 6 april 2020 19:31
  Ik kan me haast niet voorstellen dat mensen hier nog werkelijk interesse in hebben. De MP van de nieuwe MW series is zoveel beter dan elke CoD ooit is geweest. Ik had niet verwacht dat het de originele MW serie zou overtreffen maar doet dat in elk opzicht (met uitzondering van een aantal belabberde MP maps, maar die hadden MW[123] ook). Nu nog hopen dat Nuketown ooit nog gaat komen voor MW (ik weet het, verloren hoop)!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JustRaine

  • 6 april 2020 21:06
  @geeMc Naar mijn mening is dit de slechtste multiplayer die cod ooit heeft geproduceerd, het enige wat deze titel goed doet is gratis mappen (die overigens ook niet al te best zijn en al in voorgaande delen zitten) & Weapon Customization en misschien warzone, voor de rest heb ik echt geen goed woord over voor deze game.

  Maar ik hoor graag wat jij nu zo goed vindt aan deze game.

  En inderdaad Nuketown is een map van Treyarch dus het klopt wat je zegt ''verloren hoop''

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geeMc

  • 8 april 2020 19:37
  @JustRaine vind je echt ja? Ik vind de wat langzamere gameplay, de realistischere weaponhandling en de zeer actieve community (ook met verschillende gamemodes e.d.) juist erg mooi. In vergelijking met eerdere delen, heb ik eindelijk eens het idee dat we wapens in handen hebben. Ik heb me altijd geergerd aan de onrealistische omgang met wapens in oude delen, dus dit is erg verfrissend. Dat is iets wat Battlefield al jaren erg goed doet, dus fijn om ook eens te zien in een CoD.

  Heel subjectief natuurlijk. Ik vraag me dan ook echt af wat jij er dan zo slecht aan vindt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JustRaine

  • 9 april 2020 13:22
  @geeMc Waar zal ik eens beginnen, ten eerste ik snap dat iedereen een andere speelstyle heeft en dat deze game inderdaad wat tactischer en langzamer is dan voorgaande delen, ik speel zelf gewoon een stuk sneller.

  Maar nu even wat ik er zo slecht aan vind:
  Mappen: Het aantal mappen bij release vond ik enorm karig, en de mappen die er in zitten en bijgekomen zijn vind ik nu niet heel denderend, de mappen hebben naar mijn mening geen flow en spelen helemaal niet als voorgaande delen. Ik zelf hou er totaal niet van om 20 ramen of hoeken te moeten checken als ik een straat wil oversteken, en zodra ik raam 20 heb gecheckt zit er alweer een camper bij raam 1, en als je die persoon gaat opzoeken is er maar 1 weg om bij die persoon te komen en daar staan dan mooi 2 claymores op je te wachten. Campers heb je natuurlijk in elke call of duty dat is niks nieuws, maar ik erger mij echt kapot aan dat sommige kamertjes of bovenverdiepingen op maar 1 manier toegankelijk zijn.
  Ook is in deze game een normaal potje tdm of ffa niet mogelijk, omdat je bijna altijd het tijdslimiet bereikt, want bijna iedereen loopt te kamperen, en als je rond gaat lopen wordt je keihard afgestraft of je vindt gewoon helemaal niemand omdat aniyah palace, arklov peak, azhir cave, grazna raid etc gewoon allemaal te groot zijn voor 6v6.
  DLC mappen zoals vacant & crash die subliem waren in call of duty 4, werken naar mijn mening voor geen meter in dit spel.

  Geluid:
  Ik moet toegeven de wapens klinken erg goed in deze Cod, maar voetstappen zijn enorm luid,(dit is wel al een paar keer geupdate en gaat de goeie kant op) je bent bijna verplicht dead silence gebruiken als je iemand wil flanken. Ik kan mijn maten op discord niet meer verstaan als er een VTOL boven mijn kop hangt of als er precision airstrike vlakbij wordt ingeroepen.

  SBMM:
  Skill based match making moet of eruit of moet serieus naar beneden worden bijgesteld. Het feit dat ik geen normaal potje zonder springende idioten met de beste wapens kan spelen is bizar.
  En nu zal je wel denken ''oh dus je wilt alleen tegen slechte mensen spelen zodat jijzelf alleen goed gaat'' Nee ik wil gewoon dat connectie voorop staat en niet je skilllevel, waarom maken ze niet gewoon een ranked playlist als in voorgaande delen (league play black ops2) waar alle regels van de competitive scene gelden.
  Ze hebben ook aangegeven dat de game gemaakt is om te kamperen zodat nieuwe spelers ook kills kunnen krijgen, maar ik als veteraan die de games al meer dan 10 jaar speelt krijgt een dikke vinger van Activision. Ik heb de game ook moeten leren en was ook niet meteen goed, ook duizenden potjes in de min gestaan.

  Perk balans:
  Perks zijn ongebalanceerd, ghosts was eindelijk een beetje balanced in vorige games door je alleen op de map te laten zien als je stil stond als je aan het rondrennen was en bewoog stond je niet op de map als de enemies een UAV hadden, nu ben je gewoon continue onzichtbaar op de map. Battle hardened is underpowered waarom maken ze die perk niet net zoals tactical maks dat als je gestunned of geflashed wordt dat je een beetje health verliest, nu kun je gewoon 3 seconden niks zien of niet bewegen en zonder de perk 5 seconden ofzo. Killchain + Hardline moeten in hetzelfde perk slot blijven zoals het eerst was, je ziet nu alleen maar VTOL spam omdat het maar 7 kills kost om te halen. Als je met je cruise missle een double of triple kill haalt heb je je VTOL.

  Spawns:
  Die zijn gewoon ruk, lijkt wel of er gewoon random spawns overal zijn neergezet, hoe vaak ik wel niet iemand heb zien spawnen of gespawnkilled ben is niet te tellen.

  Minimap:
  Waarom worden fundamentele dingen zoals de minimap veranderd, niemand vroeg hierom, de minimap is zo enorm ingezoomd het slaat echt werkelijk nergens op.

  Killstreaks:
  Waarom zijn het killstreaks, waarom niet gewoon scorestreaks als in voorgaande delen, als ik nu een objective based gamemode speel zoals domination moet ik geluk hebben dat iemand met mij op de vlag duikt om te cappen, want ja het telt toch niet als progressie voor je killstreaks dus waarom zou ik helpen, zulke mensen krijg je dan.

  Player visibility:
  Ik kan enemies soms maar slecht zien, dat ze gewoon opgaan in de map dat je er gewoon overheen kijkt, dit is regelmatig en viel mij op.

  Connectie:
  Connectie in deze game is ruk, hoe vaak ik wel niet achter muur ben dood geschoten is ontelbaar, maar dit is overigens wel regelmatig in cod, dus niet het grootste probleem vond wel dat ik het even moest vermelden.

  Prestige:
  Waarom is in godsnaam prestige een paar maanden voor tijd uit de game gehaald, ik snap er niks van, nu kan je per seizoen tot level 155 gaan en daarna heb je niks meer aan het xp.
  Ik zelf vond het juist leuk om te prestigen, omdat je elke keer een nieuw icoontje kreeg en je had niet direct het beste wapen in het spel, als je ging prestigen gebruikte je ook nog een keer wat anders en werd je soms aangenaam verrast. Wat dat betreft ben ik wel een beetje een completionist en heb ik alle wapens in deze game goud gehaald, daarna was ik er ook eigenlijk klaar mee en heb ik de game ook niet meer aangeraakt.

  Bugs:
  Ik heb nog regelmatig memory errors gehad op pc, bij sommigen
  gaat de ps4 kapot, en xbox one x heeft ook nog regelmatig problemen. De game lijkt gewoon naar mijn mening te vroeg te zijn uitgebracht.

  Enige pluspunten van deze game zijn Gratis DLC mappen die overigens ook niet al te best zijn, maar nog steeds gratis content.
  Weapon Customization, de hoeveelheid attachments en versies van wapens die kan creëren is cool, en dan nu warzone, tof dat ze het gratis hebben gemaakt,en het speelt lekker weg maar dat wordt nu ook overspoeld met cheaters helaas.

  Ik erger mij vast aan nog wel meer dingen, maar daar kan ik even niet op komen, dit lijkt mij overigens nu wel genoeg info waarom ik deze multiplayer niks aan vind.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.