Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

Modern Warfare 2: Remastered krijgt mogelijk toch multiplayer

Bij de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasterd was uitgever Activision duidelijk: Er komt geen multiplayer. De lekker TheGamingRevolution heeft daar alleen een andere mening over.

TheGamingRevolution was eerder verantwoordelijk voor het lekken van Call of Duty: Warzone en de remaster van de campagne vanModern Warfare 2, die vorige week uitkwam. Nu zegt de lekker in een YouTube-video op zijn kanaal en een tweet dat er een multiplayer-modus voor de remaster gaat uitkomen.

Volgens hem is de modus zelfs al af en zit het in de testfase. In een tweet zegt hij: “Multiplayer is af, het is geen misinterpretatie of oude info. Mijn bronnen hebben het letterlijk gespeeld, dus tenzij die tegen mij liegen (wat niet logisch zou zijn) is de game af.”Modern Warfare Multiplayer is volgens TheGamingRevolution in de tweak-fase. De game is af en er hoeven er alleen nog wat aanpassingen gedaan te worden na het testen. In zijn video zegt TheGamingRevolution dat Activision liegt en in een tweet zegt hij: “Weet je nog toen ze 'geen battle royale' zeiden?”. De tweet van TheGamingRevolution is hieronder te bekijken.

Modern Warfare 2: Campaign Remasterd is nu uit op de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie het wel gebeuren dat dit aan het einde van het jaar uitkomt en de Black Ops Reboot wordt verschoven naar eind 2021.

0
test

Jezusssssss, hoezo uitmelken...

0

Aanbevolen voor jou