Modern Warfare 2 op PC krijgt mogelijk modificatiesoftware | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met het toevoegen van modificatiesoftware zouden spelers deregels van de multiplayer naar eigen inzicht kunnen aanpa en, waarna dezewaarschijnlijk ook toegepast kunnen worden bijprivéwedstrijden. Hierdoor kan de behoefte bij spelers om zelf illegaal opties aan te pa en in de game mogelijk verdwijnen.

De Xbox 360-versie van Modern Warfare 2 kampt momenteel met problemen die waarschijnlijk zijn ontstaan door illegale modificatie van het spel, zo meldt website Kotaku. Door de aanpa ing hebben de wapens in de multiplayer oneindige ammunitie waardoor onder andere zonder limiet granaten kunnen worden afgeschoten, iets wat al eerder opdook in een aanpa ing voor de PC-versie van het spel.

Oplo ingen

Volgens Bowling is de ontwikkelaar druk bezig om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen, maar heeft nog geen indicatie gegeven wanneer een oplo ing verwacht kan worden. Bowling benadrukte op zijn Twitter dat Infinity Ward voorlopig niet van plan is om dedicated servers voor het spel beschikbaar te stellen, iets waar veel vraag naar is vanuit de PC-gemeenschap.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou