Modern Warfare 2 nummer één in Time Magazine's top 10 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor de derde plaats heeft het magazine de nieuwste telg in de Hero-serie, DJ Hero, gekozen. De vierde plaats is voor Borderlands, de RPG-shooter van ontwikkelaar Gearbox. New Super Mario Bros. Wii en het iPhone-spel Geo-Defense Swarm volgen.Het innovatieve, maar ook bekritiseerde puzzelspel Scribblenauts bezet een verra ende zevende plaats. De lijst wordt afgesloten door respectievelijk Halo 3: ODST, A a in's Creed 2 en Uncharted 2.

Gamepers

De lijst van het toonaangevende Time Magazine verschilt aanzienlijk van die van Metacritic, een site die recensiecijfers verzameld van gamewebsites en -magazines over de hele wereld. Volgens de verzamelde gamepers zou Uncharted 2 niet de tiende, maar de eerste plaats moeten bezetten, met Modern Warfare 2 op de tweede plaats.

Scribblenauts heeft op Metacritic de top 20 van DS-games niet bereikt, laat staan dat deze in de top 10 van alle platformen is terechtgekomen. Ook Borderlands en Halo 3: ODST hebben de Metacritic-top 10 lang niet bereikt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou