'Modern Warfare 2 krijgt grote uitbreiding in 2023'

'Modern Warfare 2 krijgt grote uitbreiding in 2023'

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt in 2023 een grote uitbreiding.

Dat meldt Bloomberg-journalist Jason Schreier. Er ontstond enige verwarring nadat Activision bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers sprak van een "nieuwe premium release in de blockbusterfranchise" in 2023. Eerder kwam namelijk naar buiten dat er in 2023 waarschijnlijk geen nieuwe Call of Duty-game uitkomt en dat het nieuwste deel, ontwikkeld door Treyarch, in 2024 uitkomt.

Normaliter wijst Activision met de term 'premium' inderdaad op een volledig nieuwe Call of Duty-game. Dit keer ligt dat anders, volgens Schreier. Het plan is, zoals hij eerder al meldde, om een grote uitbreiding uit te brengen voor Modern Warfare 2, ontwikkeld door Sledgehammer Games. Volgens Schreier spreekt Activision mogelijk van een premium release, omdat de uitbreiding veel content bevat.

Eerder verschenen al geruchten over een dergelijke uitbreiding. Het zou gaan om nagenoeg alle maps uit de in 2009 verschenen game Modern Warfare 2. Daarnaast zouden ook maps uit CoD-games van Treyarch en Sledgehammer worden toegevoegd aan het spel. Waar normaliter nieuwe maps als gratis dlc aan Call of Duty-games worden toegevoegd, zou het ditmaal gaan om een grotere hoeveelheid maps, waardoor er geld gevraagd voor kan worden. Mogelijk komt er ook een uitbreiding voor de singleplayer campagne.

Vooralsnog hebben Activision Blizzard of Infinity Ward de bovenstaande claims niet bevestigd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game is al 70euro+. De multiplayer is tot zo ver best buggie en weinig maps en proces wat je kan maken. Wanneer gaan ze de waarde van 70euro waarmaken? Met content waar je meer geld tegenaan moet gooien? wauw... 16 nov begint het seizoen. Hopelijk laten ze ons verassen.

0

Dan hoop ik toch ook op een uitbreiding van de campaign.

0

Aanbevolen voor jou