Afgelopen week verschenen er verkoopcijfers van Modern Warfare 2 in het Verenigd Koninkrijk. Hieruit bleek dat de verkoop van de PC-versie slechts 3 procent van de totale verkoop van de game besloeg, in vergelijking met 57 procent voor de Xbox 360-versie en 40 procent voor de PlayStation 3-versie. Bowling reageert hierop door te melden dat deze cijfers een vertekend beeld geven. "Ja, de PC is het kleinste percentage in vergelijking met hoeveel het heeft verkocht op elk platform, maar dat betekent niets anders dan dat de PC gewoon de kleinste markt is."

"De PC-versie van Modern Warfare 2 heeft in de eerste week zelfs meer verkocht dan de PC-versie van Call of Duty 4: Modern Warfare [in de eerste week]. Dit maakt van Modern Warfare 2 de meest succesvolle PC-versie die we ooit hebben gemaakt", aldus Bowling. "Uiteindelijk laten deze percentages alleen zien dat de consoleversies super verkocht hebben, niet dat de PC-versie het slecht heeft gedaan, want dat is niet waar."

Commotie

De afgelopen maanden is er veel commotie ontstaan over de PC-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2. Ontwikkelaar Infinity Ward besloot geen dedicated servers te ondersteunen en de spelerslimiet in de multiplayermodus op maximaal 18 spelers te zetten. Dit was voor een grote groep PC-spelers reden om een petitie te starten of zelfs te weigeren het spel te kopen.