Modern wapentuig in Desert Combat mod voor BF1942 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De veldslagen in Battlefield 1942 zijn geweldig, lekker met tanks op elkaar schieten terwijl je de Japanse Zero's over je heen hoort scheren. Veel Gamers vonden het toch jammer dat er geen modernere voertuigen in BF1942 te vinden waren, WO II is al oneindig vaak uitgekauwd. Gelukkig is er voor deze mensen de Desert Combat mod in ontwikkeling. De mod stelt zich als doel om “21st century warefare” naar de game te brengen.

Op de website zijn een paar erg mooie screenshots te vinden van o.a. een Challanger Tank, een A-10 en enkele F16 vliegtuigen. De models van de nieuwe voertuigen zijn echt van hoge kwaliteit, wat ook wel logisch is als je bedenkt dat één van de makers heeft meegewerkt aan Xmen the Movie en Lost in Space. Als men ook de gameplay van Desert Combat even leuk kan houden als het orgineel kan deze mod wel eens de CS van Battlefield 1942 gaan worden.Welcome to the home of Desert Combat. 21st century warefare modification for the popular game, BattleField1942.

This mod is based on military equipment through the past ten years, allowing gamers to experiance the latest arsenals from west to east.

Meer info over de mod is te vinden op Desert Combat

Met dank aan Krekker voor het melden van dit nieuws, succes met het scoren van chicks ! (welke gek op je zijn nadat je naam hier heeft gestaan)


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou