Het No Doubt trackpakket viel vorige week niet zo in de smaak. Misschien dat men nu wel tevreden kan worden gesteld met het Modern Metal trackpakket voor Guitar Hero III: Legends of Rock. Vandaag is het pakket namelijk beschikbaar gesteld op Playstation Network in de Verenigde Staten en wereldwijd voor Xbox Live.

Het Modern Metal trackpakket bestaat uit de nummers 'Almost Easy' van Avenged Sevenfold, 'The Arsonist' van Thrice en 'Hole in the Earth' door de Deftones. Op de Xbox Live zijn de kosten 6 euro (500 punten) en de PSN mensen betalen 4 euro.

Gezien het feit dat het No Doubt tracks nog even op zich lieten wachten voor de Europese PSN gebruikers, zal hetzelfde het geval zijn voor Modern Metal. De verwachting is dat het trackpakket binnen een week ook op de Europese PSN zal verschijnen.

Mocht Metal ook niet in de smaak vallen. Tijdens St. Patrick's Day (17 maart) zal een gratis Dropkick Murphys trackpakket verschijnen met de titels 'Famous for Nothing', '(F)lannigan's Ball' en 'Johnny, I Hardly Knew Ya'.