Model van Chris Redfield zit in Resident Evil 2 Remake

Model van Chris Redfield zit in Resident Evil 2 Remake

Modders hebben een model van Chris Redfield in Resident Evil 2 Remake gevonden.

Het gaat om het model van Redfield dat in Resident Evil 7: Biohazard zit. Dat is opvallend, want Redfield maakt helemaal geen deel uit van Resident Evil 2 of de pas uitgekomen remake. Modders hebben het personage echter toch gevonden in de files van de game en via modding is hij dan ook speelbaar.

De reden van Redfield's aanwezigheid in de remake is niet duidelijk. Het is mogelijk dat hij in de files van het spel zit omdat Resident Evil 7 en Resident Evil 2 Remake dezelfde engine hebben, of omdat Capcom in de toekomst Redfield als speelbaar personage wil aanbieden in de game.

Op het Resident Evil Modding Forum valt te lezen welke .rar-file er aangepast moet worden voor pc-gamers om met Redfield te spelen. Resident Evil 2 Remake is sinds release al meer dan 3 miljoen keer verkocht en is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet. Ik ga de remake deze week op de kop tikken. De film reeks is wel één van m' n favorieten hoor hey. Ik geniet er stiekem zelfs meer van dan Star Wars. Ja, hier en daar is het wat cheesy. Maar buiten het 'b-film' gehalte om is er voor mij weinig mis aan. En zelfs juist datgene maakt de reeks mijn guilty pleasure.

0
test

@XtraLinkUK om de een of andere reden krijg ik 't elk jaar alle films achter elkaar te kijken XD gevolgd door de animatiefilms haha😋 guilty pleasures zijn leuk XD

0

Ik ben er al jaren van overtuigd dat Chris Redfield de man is die al in de game zit. Wie is dat dan? :D

0
test

@MikkelR1 Leon Kennedy😋 Chris is 't hoofdpersonage van Resi 1,samen met Jill Valentine

0

Aanbevolen voor jou