Modders creëren volledige Harry Potter-rpg in Minecraft

Modders creëren volledige Harry Potter-rpg in Minecraft

Niet iedereen ontvangt zijn/haar eigen brief om naar Hogwarts te mogen, maar creatieve een getalenteerde fans hebben de wereld van Harry Potter naar Minecraft gebracht in de vorm van een uitgebreide mod.

Al eerder zijn Harry Potter-maps uitgebracht voor Minecraft, waarbij ambitieuze bouwers de wereld van de beroemde franchise nabootsen. De modders van het Floo Network nemen het echter een stap verder en creëren een volledige game, inclusief magie, quests, een economisch systeem en nog veel meer. In de trailer, die gedeeld is via hun

Watch on YouTube

, zijn er verschillende bekende locaties te zien, zoals Olivander’s Wand Shop, The Ministry of Magic en natuurlijk Hogwarts zelf.

Spelers kunnen deelnemen aan lessen, zoals Defence against the Dark Arts in het klassieke lokaal met het skelet dat van het plafond hangt. Of spelers kunnen dineren met vrienden in de grote hal waar de kaarsen in de lucht zweven. In de trailer zijn ook bekende scènes te zien, zoals het gevecht bij het portaal bij de Ministry of Magic. Spelers kunnen tevens in Diagon Alley hun geld ruilen voor voorwerpen zoals potions of een eigen toverstok.

De makers hopen de map uit te kunnen brengen tegen het einde van januari, maar een specifieke datum staat niet vast. Spelers die graag een voorproefje willen hebben, kunnen de makers ondersteunen via Patreon om eerder toegang te krijgen.

Bekijk hieronder de trailer:

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er heel goed uit

0
test

De hoeveel uur hier in zit is echt denk ik niet normaal, zoveel detail!

0

Aanbevolen voor jou