Mod voor Kingdom Come: Deliverance laat je saven zonder schnapps | Gamer.nl

Mod voor Kingdom Come: Deliverance laat je saven zonder schnapps | Gamer.nl

De manier waarop spelers hun game moeten saven in Kingdom Come: Deliverance is niet bij iedereen even populair. Daarom is er al een mod voor de pc-versie uitgebracht waardoor progressie altijd kan worden opgeslagen.

In Kingdom Come: Deliverance kunnen spelers op een aantal manieren hun spel opslaan. Dit kan namelijk door te slapen en gebeurt automatisch wanneer spelers een bepaald punt behalen tijdens een quest. Maar met quests die lang duren kunnen momenten om te saven soms wel uren van elkaar verwijderd zijn en bestaat het risico dat er progre ie verloren gaat.

Spelers hebben niet altijd de mogelijkheid om hun spel op te slaan waar en wanneer zij willen, waar veel fans niet erg blij mee zijn. De enige manier om het wel te doen is nogal uniek. Spelers moeten namelijk schnapps, een type gedistilleerde drank, drinken voordat zij hun game op kunnen slaan. Spelers kunnen maar drie van deze Saviour Schnapps-potions dragen en krijgen alleen aan het begin van de game een aantal van deze gratis. Wanneer deze op zijn kunnen ze alleen nog maar gekocht, gebrouwen of gevonden worden. Om dit probleem op te lo en is er een mod uitgekomen die pc-spelers de kans geeft om overal in de game op te kunnen slaan: de Unlimited Saving Mod.

Op het moment van schrijven is de mod al meer dan 6.000 keer gedownload en zo’n 21.000 keer bekeken.

Verder heeft ontwikkelaar Warhorse Studios aangekondigd dat het over minimaal twee weken bugs aan gaat pakken die van invloed zijn op de gameplay van Kingdom Come: Deliverance. Kingdom Come: Deliverance-spelers die gebruikmaken van Steam hebben al een patch gekregen die de meeste kwesties oplost. PlayStation 4 -en Xbox One-spelers zullen nog moeten wachten op een update die zo snel mogelijk uit moet komen.

De problemen die Kingdom Come: Deliverance te verduren krijgt is het gevolg van de 23GB grote day-one patch die eerder deze week uit kwam.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou