Mod voegt multiplayer toe aan Skyrim | Gamer.nl

Mod voegt multiplayer toe aan Skyrim | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Momenteel kunnen spelers samenkomen in de wereld van Skyrim, waar ze alleen nog kunnen chatten en een vriendenlijst kunnen bijhouden. Andere spelers worden altijd met dezelfde standaardoutfit getoond en hun personages worden nog nauwelijks geanimeerd. De makers werken verder aan de mod om de mogelijkheden uit te breiden.

Pete Hines van Bethesda liet eerder al weten het technisch wel mogelijk is om online multiplayer te implementeren in Skyrim, maar dat de ontwikkelaars dit liever niet doen. Om alleen maar multiplayer toe te voegen aan game omdat het kan, zou volgens hem geforceerd aanvoelen en niet ten goede komen van de game.

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/abs_yGod5MQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou