Nieuws
Skyrim

Mod voegt Elden Ring-achtig berichtensysteem aan Skyrim toe

Nu te downloaden via Nexus Mods

Geschreven door Michel Musters op
Een mod voor The Elder Scrolls 5: Skyrim geeft spelers de mogelijkheid om - vergelijkbaar met Elden Ring - berichten voor andere spelers achter te laten in de gamewereld.

Het gaat om de Building Bridges mod, die is gemaakt door TommInfinite. Mensen hoeven alleen maar de mod te installeren en kunnen vervolgens in de spelwereld berichten achterlaten voor andere spelers. Logischerwijs kunnen mensen die de mod geïnstalleerd hebben ook berichten van andere spelers tegenkomen. 

Dit is vergelijkbaar met het systeem uit games uit Elden Ring, Dark Souls en Demon's Souls. In tegenstelling tot in die games zijn spelers echter niet gebonden aan een reeks vooraf bepaalde woorden - men kan typen waar men zin in heeft, zolang het de regels van het moderatorteam volgt. Berichten kunnen ook door spelers van een score voorzien worden. Hoe hoger de score van een bericht, hoe meer mogelijkheden de schrijver van dat bericht krijgt - bijvoorbeeld om langere en meer berichten te schrijven.

De Building Bridges-mod is compatibel met zowel de Special Edition als Anniversary Edition van de game en kan ook gecombineerd worden met de meeste andere mods die beschikbaar zijn voor het spel. Op Nexus Mods kan hij gedownload worden. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Deal van de dag: Metro Exodus: Complete Edition (PS5) Geruchten verlagen RDNA 3-verwachting naar 73 teraflops
0

Reacties op: Mod voegt Elden Ring-achtig berichtensysteem aan Skyrim toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.