Mod-ondersteuning toegevoegd aan consoleversies Snowrunner

Mod-ondersteuning toegevoegd aan consoleversies Snowrunner

Saber Interactive heeft mod-ondersteuning toegevoegd aan de consoleversie van Snowrunner. Dat laat het weten via een nieuwe trailer.

Saber Interactive maakt gebruik van Mod.io, een platform om mods op meerdere platformen toe te passen. Spelers met een geregistreerd account op de website vinden een vanaf nu een in-game mod-menu met de laatste toevoegingen.

Voordat een mod wordt toegevoegd aan de PS4- en Xbox One-versie van Snowrunner, keurt de ontwikkelaar deze eerst goed. Ook kunnen spelers tot 1 GB aan mods tegelijk installeren.

De momenteel beschikbare mods bestaan momenteel uit nieuwe voertuigen, onderdelen voor voertuigen en nieuwe regio's. Onderstaande trailer geeft een overzicht van wat er beschikbaar is.

Snowrunner is een offroadsimulatie waarin spelers voertuigen besturen in sneeuwlandschappen. Eerder verschenen Spintires en Mudrunner van dezelfde ontwikkelaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik speel het spel zelf niet maar dit lijkt me een geweldige toevoeging dit! Ik wilde dat meer ontwikkelaars zoiets deden, stel je voor, GTA of RDR mods op de xbox one series x, texture packs, betere belichting, etc...

0

Aanbevolen voor jou