Mod laat spelers rondvliegen in Cyberpunk 2077-wereld

Mod laat spelers rondvliegen in Cyberpunk 2077-wereld

Dankzij de Freefly-mod voor Cyberpunk 2077 kunnen spelers door de spelwereld van de game vliegen.

Hoewel vliegende voertuigen aanwezig zijn in de game, krijgen spelers niet de optie om zelf rond te vliegen. Met de Freefly-mod is dat wel mogelijk, zowel buiten als binnen auto's. De mod geeft spelers de optie om de snelheid waarmee ze vliegen aan te passen en 'verborgen gebieden' te betreden.

Om de mod te installeren op de pc-versie van de game is ook de Cyberengine Tweaks-mod benodigd, te downloaden op het platform Nexus Mods. Vervolgens is hier Freefly te installeren en koppelen aan een toets in de game.

Cyberpunk 2077 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. Kort na release werd de PlayStation 4-versie uit de PlayStation Store gehaald wegens de technische problemen van de game. Begin dit jaar verschijnt al dlc voor de game, en later een PlayStation 5- en Xbox Series X-update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oei oei oei nja het lijkt mij veel slimmer om eerst een mod uit te brengen dat je normaal door het spel kan lopen...vliegen lijkt me nogal hoog gegrepen...eerst even de basis. Volgens mij was de basis nog niet helemaal in orde...

0

@RoepieRoepie84 Werkt prima op de PC...

0
test

Speel zelf Cyberpunk op de Series X in 30 fps mode. Zit er iets minder flets uit als de 60 fps mode. Zelf nog geen game breaking bugs gezien. Maar is speel ook Assassins Creed altijd bij release, dus ben wat gewend. Rond vliegen lijkt me echt gaaf. Merk zelf dat ik het op de AC manier speel, klik op een marker op de map, rij erheen door de hele tijd op de minimap te kijken, voer de missie uit etc. Ik heb het gevoel dat is hierdoor helemaal niet om me heen kijk. Maar goed, nog steeds erg vet spel!

0

Aanbevolen voor jou