Nieuws
Doom

Mod brengt wapens van Doom 2016 naar originele Doom

Laat speler twee wapens tegelijk dragen 

Geschreven door Delano Zoon op

Brutal Doom, een populaire mod voor de eerste en tweede Doom, heeft een nieuwe update gekregen waardoor spelers met wapens uit Doom 2016 kunnens spelen. 

Naast het toevoegen van de wapens zorgt de update er ook voor dat de speler twee wapens tegelijkertijd kan dragen, ook wel Dual Wielding genoemd. Sommige van de nieuwe wapens kunnen spelers zelfs upgraden, maar dat is op moment nog beperkt tot de Shotgun en de Heavy Assault Rifle.

Een andere nieuwe toevoeging die is overgenomen van Doom 2016 zijn de Demon Runes die er tijdelijk voor zorgen dat spelers veranderen in een Revenant of Baron of Hell. 

In een filmpje van de modmaker genaamd SGtMarkIV op YouTube laat hij zien hoe de mod er ongeveer uit gaat zien in de game. "Ik weet dat Dual Wielding in dit filmpje een beetje overweldigend oogt, maar dat komt omdat ik cheats gebruik. De echte versie is meer gebalanceerd", aldus SGtMarkIV.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Warner Bros. betaalde YouTubers voor positieve aandacht games Star Fox is de volgende dlc voor Monster Hunter: Generations
1

Reacties op: Mod brengt wapens van Doom 2016 naar originele Doom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Dennispls

    • 12 juli 2016 15:03
    Wel tof om te zien dat er zoveel moeite in gestoken wordt. Ze zien er prima uit in de originele Doom.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.