Mobiele versie van Apex Legends in de planning

Mobiele versie van Apex Legends in de planning

Electronic Arts is in "geavanceerde onderhandelingen" om Apex Legends naar mobiele platforms te brengen.

Dat laat de uitgever weten tijdens een gesprek met investeerders over zijn kwartaalcijfers. Het bedrijf is naast mogelijke mobiele versies ook van plan om de free-to-play battle royale-game uit te brengen in China en Zuid-Korea.

Apex Legends is nu de "snelst groeiende nieuwe game ooit" van Electronic Arts. Zo'n twee maanden geleden waren er al meer dan vijftig miljoen spelers voor het spel van Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Tot slot laat EA weten dat Apex Legends ook heeft gezorgd voor een stijging in Origin-leden. "Bijna dertig procent" van de spelers is nieuw EA-publiek, zo claimt het bedrijf. Het is dan ook de bedoeling dat Respawn blijft werken aan nieuwe seizoenen en andere content voor de game, zoals "spannende evoluties". Op EA Play rond E3 volgende maand worden de eerste details over het tweede seizoen van Apex Legends verwacht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk komt hij ook naar de switch, kan ik hem samen met mijn kids spelen

0
test

Ok. Ik hoop dat dit via een andere partij gaat. Want ik zou als ik ze was vooral focussen om te zorgen dat deze "snelst groeiende game" ook niet de snelst stervende game is. Wat bij Fortnite lukt (het boeiend houden) lukt ze bij Apex niet. De gunplay is fantastisch maar het spel zelf is in korte tijd enorm saai geworden.

0
test

@Flipski Toen Fortnite battle royale net uit was, was het ook ruk kijk maar naar de eerste paar seasons. Respawn had gewoon niet verwacht dat deze BR zo'n succes zou worden, en heeft er nu gewoon nog niet de manschappen voor om zoals fortnite elke 1-2 weken content uit te stampen. Er zijn al nieuwe mappen, gamemodes, legends in de maak dus ik denk dat alles wel goed komt. En dat het zou sterven is natuurlijk de grootste onzin.

0

Aanbevolen voor jou