Nieuws

Mobiele ontwikkelaar Cygames maakt twee titels met Platinum

En kondigt ook een derde titel voor consoles aan

Geschreven door Michel Musters op

De Japanse mobiele ontwikkelaar Cygames heeft vandaag twee games aangekondigd die het samen ontwikkelt met PlatinumGames, bekend van titels als Bayonetta en het aankomende Nier: Automata.

De eerste game die de twee ontwikkelaars aankondigde was Grandblue Fantasy Project Re: Link. De game werd via een trailer aangekondigd, waarin een open wereld met personages in verschillende klassen en verschillende beesten werden getoond. Hoewel de originele Grandblue Fantasy een mobiele game is, werden er geen platforms voor deze titel aangekondigd. Hideo Minaba, bekend van games als Lost Odyssey en Final Fantasy 9, werkt aan het design van de personages. De trailer is hieronder te zien.

De tweede titel die Cygames samen met PlatinumGames ontwikkelt is Lost Order voor iOS en Android. De real-time tactische game wordt ontwikkeld onder leiding van Yasumi Matsuno. De game speelt zich af in "Destroyed Capital Gold Heaven" en draait om vier hoofdpersonages.

Cygames onthulde ook nog een derde titel die het zonder PlatinumGames maakt. Project Awakening moet een high-budget consolegame worden, al werden er geen specifieke platformen aangekondigd. De ontwikkelaar is Cygames Osaka, dat in mei 2015 werd geopend om zich te richten op PS4-ontwikkeling. Hoewel ook hier nog weinig details bekend zijn, is in de teaser een mysterieus meisje te zien die uit de lucht in een stad valt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Jotun komt in september naar Wii U, PS4 en XOne Dragon Quest 11 herbevestigd voor NX
0

Reacties op: Mobiele ontwikkelaar Cygames maakt twee titels met Platinum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.