Mobiele ontwikkelaar Cygames maakt twee titels met Platinum | Gamer.nl

Mobiele ontwikkelaar Cygames maakt twee titels met Platinum | Gamer.nl

De Japanse mobiele ontwikkelaar Cygames heeft vandaag twee games aangekondigd die het samen ontwikkelt met PlatinumGames, bekend van titels als Bayonetta en het aankomende Nier: Automata.

De eerste game die de twee ontwikkelaars aankondigde was Grandblue Fantasy Project Re: Link. De game werd via een trailer aangekondigd, waarin een open wereld met personages in verschillende kla en en verschillende beesten werden getoond. Hoewel de originele Grandblue Fantasy een mobiele game is, werden er geen platforms voor deze titel aangekondigd. Hideo Minaba, bekend van games als Lost Ody ey en Final Fantasy 9, werkt aan het design van de personages. De trailer is hieronder te zien.

De tweede titel die Cygames samen met PlatinumGames ontwikkelt is Lost Order voor iOS en Android. De real-time tactische game wordt ontwikkeld onder leiding van Yasumi Matsuno. De game speelt zich af in "Destroyed Capital Gold Heaven" en draait om vier hoofdpersonages.

Cygames onthulde ook nog een derde titel die het zonder PlatinumGames maakt. Project Awakening moet een high-budget consolegame worden, al werden er geen specifieke platformen aangekondigd. De ontwikkelaar is Cygames Osaka, dat in mei 2015 werd geopend om zich te richten op PS4-ontwikkeling. Hoewel ook hier nog weinig details bekend zijn, is in de teaser een mysterieus meisje te zien die uit de lucht in een stad valt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou