Mobiele game van One-Punch Man in ontwikkeling

Mobiele game van One-Punch Man in ontwikkeling

Oasis Games heeft aangekondigd dat het werkt aan een mobiele game gebaseerd op One-Punch Man. Het spel, genaamd One-Punch Man: Road to Hero, is een turn-based rpg, dat gebruik maakt van kaarten om acties uit te voeren.

One-Punch Man: Road to Hero bevat verschillende hoofdstukken uit de manga en serie, waarin meer dan 50 personages hun opwachting maken en worden ingesproken door de originele stemacteurs. Op lancering bevat het spel alleen het verhaal uit het eerste seizoen, maar de evenementen uit seizoen 2 worden ook toegevoegd in een toekomstige update. Ook bevat het spel 'meerdere gevechtsmodi', waarin wordt gevochten met vijanden als Vaccine Man, Deep Sea King en Lord Boros.

De mobiele One-Punch Man-game moet kort na afloop van seizoen 2 van One-Punch Man worden uitgebracht voor Android- en iOS-apparaten. Aangezien de laatste aflevering, zover bekend, op 3 juli wordt uitgezonden, is de verwachting dat het spel nog in dezelfde maand moet verschijnen. Fans kunnen zich nu al aanmelden voor de game, om op de hoogte te worden gebracht wanneer deze beschikbaar is. Bovendien ontvangen spelers die zich vooraf registreren een gratis in-game geschenk.

One Punch Man
One Punch Man

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

One punch, one card, one button.

0
test

Ziet er slaapverwekkend uit

0

Aanbevolen voor jou