Nieuws
Street Fighter: Duel

Mobiele game Street Fighter: Duel onthuld

Wordt deze maand in diverse landen uitgerold, maar Nederland zit daar vooralsnog niet bij

Geschreven door Michel Musters op
Capcom en Crunchyroll werken aan een mobiele Street Fighter-game genaamd Street Fighter: Duel.

De game wordt omschreven als "de eerste rpg binnen de franchise". In de game nemen spelers het op tegen Seth en het Shadaloo-leger van mechklonen. Daarvoor kan men een team van drie vechtersbazen samenstellen en kiezen uit meer dan veertig personages, waaronder Ryu, Chun-Li, Akuma en Cammy.

Men kan daarbij gevechten in real-time spelen - vergelijkbaar met gevechten uit de reguliere Street Fighter-games - of er voor kiezen om knokpartijen automatisch te laten verlopen. De game wordt free-to-play, maar er zijn drie verschillende in-game munteenheden waarmee onder andere cosmetische skins kunnen worden aangeschaft.

Street Fighter: Duel wordt in de loop van deze maand, waaronder in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Canada, uitgerold. Nederland lijkt daar nog niet bij te zitten, aangezien de content die de game beschrijft hier nog niet op de officiële Crunchyrol-website te bekijken is. Hieronder is wel de eerste trailer te bekijken.

Street Fighter: Duel is niet de enige nieuwe game binnen de franchise. Op 2 juni verschijnt Street Fighter 6 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Speeltests van nieuwe De Sims-game Project Rene begonnen Diverse games worden komende week van Xbox 360 Marketplace gehaald
3

Reacties op: Mobiele game Street Fighter: Duel onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Robert-Frans

  • 1 februari 2023 12:31
  Drie verschillende in-game munteenheden? Dan weet je eigenlijk al wel genoeg. Dat is natuurlijk gewoon bedoeld om extra verwarring te zaaien en zo consumenten te manipuleren om meer uit te geven dan ze willen. Er is immers naar mijn idee geen enkele andere reden om het niet gewoon bij 1 munteenheid te houden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Breadpit

  • 1 februari 2023 21:40
  @Robert-Frans Ik wist bij Mobile game al genoeg xD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  -JK-

  • 1 februari 2023 12:36
  waarschijnlijk gratis punten (voor nutteloze zooi dat amper iets toevoegd), buy only munten (skins) en zeldzaam vrij te spelen munten die je ook kan kopen (characters of bepaalde items met waarde)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.