Mobiele game Shining Force: Heroes of Light and Darkness in de maak

Mobiele game Shining Force: Heroes of Light and Darkness in de maak

Er is een mobiele game gebaseerd op Sega's Shining Force-reeks in de maak.

Het mobiele spel draagt voor nu de naam Shining Force: Heroes of Light and Darkness en moet ergens in de eerste helft van 2022 uitkomen. De game wordt ontwikkeld door Hive, een Japanse studio van de Zuid-Koreaanse uitgever Vespa. Zij hebben een licentiedeal gemaakt met Sega.

De game is "gebaseerd" op verhalen en het universum van de reeks. Het is de bedoeling dat de strategische rpg-gameplay van de spellen op de juiste manier vertaald worden naar mobiele apparaten.

De Shining Force-game moet niet alleen in Aziatische landen uitkomen, maar ook in Europa en de Verenigde Staten. Voor release moet er een bèta beschikbaar komen. Meer details zijn er nog niet.

De Shining-reeks bestaat uit bijna veertig delen, verspreid over meerdere genres. De Shining Force-subreeks bestaat echter uit turn-based strategie-rpg's. Vooral de oorspronkelijke trilogie op de Mega Drive en Saturn geniet bekendheid.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er wat over opgezocht en van wat ik lees lijkt het enorm op Fire Emblem. Turn based, kill alle vijand of capture een bepaald punt op de kaart.

0
test

@-JK- is ook zo, maar wel iets minder hardcore. Heb ze allemaal met plezier gespeeld toen. On topic: F.U. Sega, ik wil een nieuwe voor consoles en/of pc

0

Aanbevolen voor jou