Mobiele Avatar: The Last Airbender-game onthuld

Mobiele Avatar: The Last Airbender-game onthuld

De mobiele Avatar: The Last Airbender-game Avatar: Generations is aangekondigd.

De game wordt ontwikkeld door Square Enix Londen Mobile in samenwerking met het Canadese Navigator Games, en wordt beschreven als een free-to-pay rpg-adventure met squad-based turn-based gevechten.

De game volgt de gang bestaande uit Aang, Sokka, Katara, Suki, Toph, Zuko, Momo en Appa op de avonturen uit de animatieserie. Spelers kunnen bekende locaties en gebeurtenissen uit de serie verwachten in een open spelwereld. Met toekomstige updates moeten ook personages en verhaallijnen uit Avatar: The Legend of Korra worden toegevoegd.

Navigator Games heeft al ervaring opgedaan met Iron Maiden: Legacy of the Beast, terwijl Square Enix Londen eerder de mobiele game Tomb Raider: Reloaded uitbracht.

Avatar: Generations komt nu al uit op iOS- en Android-systemen via een 'soft launch' in Canada, Denemarken, Zuid-Afrika en Zweden. De komende maanden moeten daar ook andere landen bij komen. De officiële website is hier te bezoeken. Hieronder is gameplay te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes!

0
test

Ik kijk als fan vooral uit naar de content rondom Kyoshi en Roku. Daarnaast zie ik dit als een goed begin voor toekomstige titels... *fingers corssed* Overigens een technische [en zeer stomme] opmerking: Het is Gaang, niet gang. Tenzij je de term toevallig hebt gebruikt, in plaats van groep o.i.d.

0

Aanbevolen voor jou