Mobiele augmented reality-game Dragon Quest Walk onthuld

Mobiele augmented reality-game Dragon Quest Walk onthuld

Een mobiele augmented reality-game, genaamd Dragon Quest Walk, is vandaag officieel onthuld. In het spel kunnen spelers onder andere missies voltooien, vechten tegen monsters en een eigen kamer decoreren.

Vorige week maakte Square Enix bekend dat er een nieuwe Dragon Quest-game voor smartphones in de maak is. Meer details over het spel werden nog niet gegeven, behalve dat deze een volledig nieuwe ervaring moet bieden. Vandaag is het mobiele spel, genaamd Dragon Quest Walk, officieel onthuld door Square Enix.

Dragon Quest Walk heeft veel weg van Pokémon GO en laat wezens uit de franchise verschijnen in de echte wereld, door middel van augmented reality. Het spel wordt omschreven als een rpg, waarin spelers op avontuur gaan en missies voltooien. Spelers kunnen praten met dorpsbewoners, vechten tegen verschillende monsters en hun uitrusting onderhouden en verbeteren. Ook wordt er gesproken over het uitdagen van beruchte eindbazen.

In Dragon Quest Walk kunnen missies opgehaald worden bij herkenningspunten, welke verschijnen over het hele land en vergelijkbaar zijn met de Pokéstops van Pokémon GO. Ook is het mogelijk om een eigen kamer decoreren met meubilair en items die de speler verdient tijdens zijn avonturen.

Een gesloten bèta van Dragon Quest Walk begint op 11 juni en het spel moet nog in 2019 gelanceerd worden in Japan. Of het spel ook uitkomt in de rest van de wereld, is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

beter dan steeds een balletje gooien

0

Aanbevolen voor jou