Mobiele Animal Crossing en Fire Emblem worden free-to-play | Gamer.nl

Mobiele Animal Crossing en Fire Emblem worden free-to-play | Gamer.nl

Volgens Wall Street Journal worden de mobiele games gebaseerd op de Animal Crossing- en Fire Emblem-games gratis uitgebracht voor smartphones en tablets.

Vorige maand kondigde Nintendo de twee mobiele games aan. Nu wordt duidelijk dat de games free-to-play gaan worden. Dit houdt in dat gebruikers de apps gratis kunnen downloaden, maar moeten bijbetalen om extra content te ontgrendelen.

Beide apps moeten deze herfst verschijnen en zouden puur gericht zijn op gamen, in plaats van het sociale aspect van de eerder verschenen app Miitomo. Die app heeft inmiddels tien miljoen unieke gebruikers.

De Animal Cro ing-app verbindt zich met de game op consoles, al is nog niet precies bekend hoe dit werkt en met welke Animal Cro ing-game dit gaat werken. De Fire Emblem-app wordt net als de eerder verschenen games in de reeks een strategie-rpg, maar wel toegankelijker.

Nintendo ontwikkelt de games in samenwerking met DeNa, een bedrijf dat zich specialiseert in mobiele titels. Voor april volgend jaar worden naast deze twee apps nog eens vier mobiele games verwacht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou