Nieuws

Mmo Wander begin juni naar Steam en PS4

Geen gevechten in de game

Geschreven door Michel Musters op
De mmo Wander verschijnt op 4 juni op Steam en op 5 juni op PlayStation Network voor PlayStation 4. Dat is aangekondigd op PlayStation Blog.

Wander speelt zich af in een mysterieus bos. Spelers kunnen zich niets herinneren, maar in de omgeving liggen aanwijzingen die meer kunnen prijsgeven over wat er is gebeurd. 

Spelers kunnen in verschillende vormen veranderen, waaronder een Oren, een wandelende boom, een griffin, die kan vliegen, en een azertash, die kan zwemmen en kan ademen onder water. Elk van deze vormen heeft een eigen verhaal en een eigen manier van interactie met andere levensvormen in het bos.

In de game kan niet gevochten worden. Communicatie met andere spelers verloopt via het tekenen van verschillende symbolen. 

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Zynga lanceert Candy Crush-achtige Farmville-game Twitch gaat 18+-games blokkeren
1

Reacties op: Mmo Wander begin juni naar Steam en PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ksmai

    • 29 mei 2015 09:29
    Deze ga ik in de gaten houden. Ben heel benieuwd hoe ze de gameplay spannend kunnen houden. Een game hoeft natuurlijk geen vecht-systeem te hebben (zie bijv. Abe's Oddysee) om toch leuk te zijn en waar er andere manieren zijn om van vijanden af te komen en/of te slim af te zijn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.