MMO gebaseerd op The Mummy-films werkt in browsers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Mummy Online wordt beschreven als "een gratis te spelen actie-RPG MMO waarin spelers heldenrollen aannemen als avonturiers". In de game ontdekken spelers tombes in Egypte in de twintigste eeuw. Het is mogelijk om met de personages uit de film te praten en samen erop uit te trekken om tegen het kwaad te strijden.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Eerder werd The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor voor de Nintendo DS, Wii en PlayStation 2 uitgebracht. De game is gebaseerd op de gelijknamige film met Brendan Fraser en Jet Li in de hoofdrol. Spelers vechten met hun vuisten en vuurwapens tegen vijanden uit de film. Naast de gevechten zijn er ook voldoende puzzels op te lo en voor de afwi eling. The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor kwam in 2008 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou