MMA heeft Strikeforce als hoofdcompetitie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Executive producer Dale Jackson is erg blij met de aankondiging van Strikeforce: "We zijn erg blij om samen te werken met Strikeforce, en ze als hoofdcompetitie in onze game te laten schitteren. Ze hebben een rijkdom aan mixed martial arts-expertise, voeren geweldige shows op en ze hebben een grote stal met vechters van de bovenste plank. Samen kijken we vooruit om de sport te laten groeien en het leveren van een meeslepende, interactieve speelervaring."

EA kondigde tevens de aanwezigheid van vechters Brett Rogers en Jake Shields aan. Daarnaast wordt het commentaar verzorgd door Frank Shamrock en Mauro Ranallo, is Jimmy Lennon Jr. is als ring announcer bevestigd en wordt de scheidsrechtersrol vertolkt door "Big John" McCarthy.

Nederlandse trots

In Europa geniet Strikeforce wellichtminder bekendheid dan het grote UFC, maar de competitie heeft wel eenNederlands tintje. Alistair Overeem is sinds november 2007 de eersteStrikeforce Heavyweight Champion en Gegard Mousasi is de Light Heavyweight Champion. Of Overeem ook in de game verschijnt, is nog niet bekend. Mousasi maakt in ieder geval wel zijn opwachting.

MMA wordt in 2010 verwacht voor PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou