Miyamoto ziet Link to the Past-game op 3DS zitten | Gamer.nl

Miyamoto ziet Link to the Past-game op 3DS zitten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Miyamoto zou ook een remake van The Legend of Zelda: A Link To The Past verwelkomen, maar ziet liever een nieuwe game gebaseerd op het spel. "Het is denk ik intere ant om een nieuwe game te creëren die gebaseerd is op A Link To the Past. Ik vind het belangrijk dat er echt nieuwe software komt", aldus Miyamoto.

Bij een eventuele remake of nieuw deel, zal Miyamoto niet zelf de leiding nemen. Hij speelt wat betreft Zelda en Mario tegenwoordig een meer ondersteunende rol. "Het ligt er maar net aan welke directors tijd hebben, van sommige weet ik zeker dat ze er iets geweldigs van zullen maken en van anderen ben ik niet 100 procent zeker. Hen zal ik eerder een remake laten maken", vervolgt Miyamoto.

F-Zero

Over het eventueel nieuw deel van de futuristische raceserie F-zero zegt Miyamoto dat het onwaarschijnlijk is deze generatie. De eerste F-Zero noemt hij "een grote verra ing, iets nieuws. Ik zie niet hoe je met de huidige hardware een soortgelijke verra ing kan creëren." Miyamoto stelt wel dat de Wii U wellicht wel die mogelijkheid biedt: "Met de Wii U in aantocht kunnen we mi chien iets maken dat wel logisch is, als een kleinere game of als een volledige titel." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou