Miyamoto was tegen aanpassingen Mario Kart 7 | Gamer.nl

Miyamoto was tegen aanpassingen Mario Kart 7 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De manier waarop de gliders vliegen in de game is niet echt trouw aan de realiteit. Maar tijdens het spelen werkt het toch best goed. Ik was eigenlijk tegen de aanpa ingsmogelijkheden die de game bevat. Het is leuk om voor geld te racen en daarmee onderdelen te kopen en zo, maar ik vind niet dat het veel met de kern van de game te maken heeft", aldus Miyamoto.

"Het idee kwam van het personeel uit de studio en ik vond het goed, zolang het maar goed geïntegreerd zou worden met de solide besturing en gameplay waar de serie om draait", zo vervolgt hij. Mario Kart 7 verschijnt op 2 december voor Nintendo 3DS. Dat de serie voor het eerst genummerd is, komt volgens Miyamoto voort uit het feit dat een naam lastig te kiezen bleek voor Nintendo. "Mario Kart 7 klonk het meest logisch. Trouwens, het schijnt ook een geluksgetal te zijn, toch?"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou