Miyamoto: 'Volgende console Nintendo waarschijnlijk niet 3D' | Gamer.nl

Miyamoto: 'Volgende console Nintendo waarschijnlijk niet 3D' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Veel mensen hebben nog altijd plezier met de Wii, en er komen nog altijd veel goed spellen voor uit. Maar we denken al sinds de lancering van de console aan een opvolger. We houden de markt goed in de gaten. Als de tijd daar is, kondigen we een opvolger gaan. Maar dat zal niet zeer binnenkort zijn", aldus Miyamoto.

Nog weinig 3D-televisies

Bij die opvolger lijkt het niet te gaan om een Wii met 3D-effecten. "Ik denk niet dat dat onze volgende stap is. De Wii is onder andere zo succesvol omdat veel mensen nog geen HDTV hebben en zij waarderen wat de Wii de bieden heeft. De Nintendo 3DS is mogelijk omdat het een draagbare console is en 3D zonder bril werkt. In de woonkamer heb je een 3D-televisie nodig en het duurt nog wel even voordat genoeg huishoudens 3D-televisies hebben", aldus Miyamoto.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou