Miyamoto: '3D-effect 3DS op zichzelf geen groot genoege innovatie' | Gamer.nl

Miyamoto: '3D-effect 3DS op zichzelf geen groot genoege innovatie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk dat het voor een grote franchise zoals deze belangrijk is dat je de overtuiging hebt dat (een nieuwe game) echt een grote en nieuwe mijlpaal is, en ik denk dat stereoscopisch 3D op zichzelf niet goed genoeg is - geen groot genoege verandering is om dat te verantwoorden. Het maakt niet een groot genoeg verschil", aldus Miyamoto.

"Binnen het Mario-team zijn we er allemaal van overtuigd dat we de volgende keer met iets moeten komen dat het echt een nieuwe grote innovatie is", vervolgt hij. Miyamoto sprak ook over de toekomst van de Zelda-serie, ook daar ziet hij de noodzaak om iets "nieuws en fris" te doen bovenop de in The Legend of Zelda: Skyward Sword geïntroduceerde Wii MotionPlus-besturing. 

Het volledige interview met Shigeru Miyamoto volgt in de loop van volgende week.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou