Mirror's Edge Catalyst krijgt gesloten bèta | Gamer.nl

Mirror's Edge Catalyst krijgt gesloten bèta | Gamer.nl

FIrst person freerunner Mirror's Edge Catalyst krijgt een gesloten bèta op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de bèta van start gaat is nog niet bekend. Ook toont uitgever Electronic Arts een nieuwe verhalende trailer voor het spel.

Geïntere eerden kunnen zich inschrijven voor de bèta op een platform naar keuze, een EA- of Origin-account is vereist om de inschrijving te voltooien. Aangezien Catalyst op 24 mei verschijnt, start de bèta waarschijnlijk binnenkort.

In de voorwaarden van de bèta staat dat een constante internetverbinding vereist is om te kunnen spelen. Verder is hier te lezen dat progre ie uit de bèta niet meetelt voor het uiteindelijke spel, wat niet ongebruikelijk is voor bèta's.

Faith
In een nieuwe trailer voor Mirror's Edge Catalyst laat EA vast zien waar Faith in deze prequel mee te maken krijgt. Bekende namen uit de eerste Mirror's Edge komen langs, zoals Kruger. Wel bevat de trailer vanzelfsprekend enkele kleine spoilers voor het verhaal.

Mirror's Edge Catalyst is een prequel op Mirror's Edge uit 2008. Het spel moet 24 mei uitkomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou