Nieuws
Mirage Arcane Warfare

Mirage: Arcane Warfare 24 uur lang gratis op Steam verkrijgbaar

Wie de game vandaag gratis download, mag hem houden

Geschreven door Eline Oosterloo op
Mirage: Arcane Warfare is alleen vandaag gratis te downloaden op Steam. Daarna zal de game 9,99 euro kosten.

De indiegame van Torn Banner Studios is vanaf vandaag om 19:00 uur 24 uur lang gratis verkrijgbaar op Steam. Het online actiespel kost normaal gesproken 27,99 euro, maar iedereen die hem vandaag gratis download, mag de game houden. De ontwikkelaar geeft aan dat Mirage: Arcane Warfare hierna een permanente prijsverlaging krijgt naar 9,99 euro.

De reacties op Steam zijn verdeeld over deze game. Torn Banner Studios vertelt: "Tijdens de Mirage-launch werd het spel weinig verkocht. Het is balen en we weten het. We zijn teleurgesteld dat spelers die de game hebben gekocht moeite hebben om andere spelers te vinden om tegen te spelen. We willen gewoon dat mensen het spel spelen dat we jarenlang hebben ontwikkeld."

Om meer spelers te verwerven heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen het spel tijdelijk gratis weg te geven. Verder geeft de indie-ontwikkelaar aan dat het bedrijf niet financieel in gevaar is en dat ze in de toekomst nog meer games uit zullen brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

WD en SanDisk 1TB SSD: 3D-NAND voor weinig Pokémon-CEO spreekt over Switch-versie en twijfels over het succes van de console
0

Reacties op: Mirage: Arcane Warfare 24 uur lang gratis op Steam verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.