Nieuws

Update: MiniGun-update voor Fortnite: Battle Royale uitgesteld

Husk A La Vista!

Geschreven door Bob van der Laan op
Update: Epic Games heeft via Reddit laten weten dat de 2.4.0-update, die onder meer de MiniGun zou toevoegen aan Battle Royale, voor Fortnite uitgesteld is. De ontwikkelaar heeft deze keuze gemaakt om "de stabiliteit van de game verder te verbeteren en meer bugs uit het spel te halen."

Origineel bericht: Er is woensdag een update uitgekomen voor Fortnite: Battle Royale. De update brengt onder andere een minigun naar de modus.

Eerder deze week gaf Epic Games al een tipje van de sluier dat er een nieuw wapen naar Battle Royale zou komen bij de eerstvolgende update. Dit blijkt dus de minigun te zijn die woensdag met de 2.4.0-update naar het spel is gekomen. Spelers kunnen deze verkrijgen uit Chests en Supply Drops. Het nieuwe wapen gebruikt Light Ammo en vuurt bijna net zo snel kogels af als de submachine gun uit het spel.

Naast de minigun zorgt de update voor wat verbeteringen aan het spel. Zo is de kans om de Suppressed Pistol te vinden verkleind; de Epic-variant met 20% en de Legendary-variant met 33%. Verder zijn er wat bugs uit de Battle Royale-modus aangepakt. Zo zijn er een aantal landschappen die onder niveau lagen verhoogd, hierdoor kon het eerder weleens gebeuren dat spelers onder de map geplaatst werden, spelers kunnen nu door voetbaldoelen schieten, en is de snelheidsanimatie van de Chug Jug Potion verbeterd zodat het echter lijkt.

De 2.4.0-update is alweer de vierde update van januari. Eerder kwamen er al updates uit die de Silenced Pistol en daarbij een tijdelijk-evenement bracht, kwam het Cozy Campfire, waarbij spelers hun HP met 50 kunnen verhogen, werd de volledige map ge├╝pdatet met nieuwe biomes -en points of interests, kregen spelers de Chug Jug waarbij ze binnen 15 seconden maximale Health en Shield krijgen en zagen we eerder deze week nog een nieuwe tijdelijke modus verschijnen, Sniper Shootout.

Woensdag maakte Epic Games nog bekend dat spelers gratis items krijgen vanwege de recente storingen die Fortnite: Battle Royale te verduren kreeg vlak nadat de 2.3.0-update uit was gebracht en dat de worldwide creative director van het bedrijf een Switch-versie van Fortnite wel ziet zitten.

Fortnite: Battle Royale is gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Kaz Hirai stopt dit jaar als CEO bij Sony Ook eigen creaties bedenken en maken met Nintendo Labo dankzij Garage-modus
2

Reacties op: Update: MiniGun-update voor Fortnite: Battle Royale uitgesteld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • dopEEEr

  • 1 februari 2018 10:41
  Dacht dat de developers op Reddit hadden vernoemd dat de patch uitgesteld was tot nadere order om extra bugs uit de game te halen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • poklaan

  • 1 februari 2018 16:12
  @dopEEEr Klopt

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.