Minigames worden uit Yakuza 3 verwijderd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het gaat voornamelijk om een aantal mini-games die uit de game zijn gehaald. "Een spelshow over Japanse geschiedenis leek ons niet logisch en de zogenaamde Hoste Club komt mi chien niet duidelijk over bij Westerse spelers", aldus uitgever Sega.

"Voor de stukken die weg zijn gehaald is niets anders in de plaats gekomen. Toch zorgen we ervoor dat de continuïteit van het verhaal intact blijft, zodat het verhaal net zo ervaren wordt als in de Japanse versie. Ook blijft het menselijk drama, wat de Yakuza-serie zo speciaal maakt, intact."

Hoste Club

Één van de mini-games die compleet verwijderd wordt is de Hoste Club mini-game. Een Hoste Club is een plek waar voornamelijk zakenmensen naar toe gaan om te worden vermaakt door knappe vrouwen of mannen. In de Japanse versie van de game is het de bedoeling om deze entertainers te managen en succesvol te maken.

Yakuza 3 komt exclusief voor de Playstation 3 uit en ligt vanaf 12 maart in de winkels.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou