Minecraft-update maakt spelen Switch-versie voor sommigen onmogelijk

Minecraft-update maakt spelen Switch-versie voor sommigen onmogelijk

Nadat update 1.19.60 voor Minecraft is uitgekomen, kunnen sommige spelers van de Switch-versie naar het schijnt de game niet meer spelen.

Switch-eigenaren maken melding van het feit dat de game op het eerste laadscherm blijft hangen op 66 procent. Daar blijft het spel vervolgens permanent op staan.

Patch 1.19.60 was eigenlijk bedoeld om diverse bugs op te lossen en balansupdates door te voeren. Ook werden er verbeteringen aan het emotesysteem aangebracht.

Mojang heeft inmiddels gemeld op de hoogte te zijn van het probleem en naar oplossingen te zoeken. Het is niet bekend wanneer de bug precies opgelost wordt. Sommige spelers melden echter dat het probleem omzeild kan worden door de Switch in airplane-modus te zetten, de console opnieuw op te starten en de game vervolgens weer op te starten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Het is niet bekend wanneer de bug precies opgelost wordt." - Ja natuurlijk wel! Zodra het bekend is wat het probleem is. En daarna is het niet duidelijk wanneer de patch precies uitgerold wordt, want dat is afhankelijk van hoe lang het duurt om het te fixen en testen.

0
test

@gimbal2 Inderdaad, het was logischer als het was "Het is niet bekend wanneer de bug precies opgelost is"

0

Aanbevolen voor jou