Minecraft-update in augustus voegt single- en multiplayer samen | Gamer.nl

Minecraft-update in augustus voegt single- en multiplayer samen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Met gemixte gevoelens betrad ik de presentatiezaal van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Aan de ene kant kijk ik ontzettend uit naar dit spionage-avontuur en weet ik dat ik met elke beurs weer enthousiaster over de game wordt. Aan de andere kant realiseer ik me dat dit de laatste Meta Gear-game van Kojima wordt en dat doet toch wel pijn. Gelukkig kan ik, net het zien van de The Phantom Pains E3-demo, bevestigen dat de beste man in stijl vertrekt.

De multiplayer van Minecraft wordt de enige modus die straks nog toegankelijk is, maar deze bevat ook de singleplayer. Op deze manier kunnen vrienden die op dezelfde lokale server zitten ook de singleplayerwereld van spelers bezoeken en zullen bug fixes voor de singleplayer ook meteen doorgevoerd worden in de multiplayer. Tot slot betekent dit dat er niet meerdere versies van een mod hoeven te komen.

Daarnaast worden er met versie 1.3 een hoop problemen verholpen, worden er nieuwe terreinen toegevoegd en kan er in boeken geschreven worden die door andere spelers gelezen kunnen worden. Ook komen er nieuwe objecten naar de game, begint het spel met een bonuskist en bevat de game na de patch trip wire voor nieuwe valstrikken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou